Sådan slettes iCloud-konto på iPhone

Lisa

Juli 21, 2017 09: 00 / Indsendt af Lisa Ou

"Jeg har gemt fotos, kontakter, dokumenter og andre data med min iCloud-konto, og jeg vil donere den gamle iPhone, fordi jeg købte en ny i går. Så hvordan kan jeg fjerne min iCloud-konto fra den gamle iPhone? Tak!"

Hver iPhone-bruger har sin egen iCloud-konto og vil gemme mange forskellige data på den. Såsom fotos, kontakter, filer, selv personlige oplysninger. Hvis din enhed er sendt til en fremmed, kan dine data, der har sikkerhedskopieret iCloud, blive lækket ud. mens du bruger den samme iCloud-konto med familiemedlemmet eller andre mennesker, vil det få dig til at miste dine kontakter af ukendte årsager, modtage beskeder fra ukendt person og mere. Så hvad skal du gøre før genbrug eller donering af din iPhone er sikkerhedskopiere dine iPhone data på computeren med FoneTrans til iOS, som giver dig mulighed for at flytte data mellem computer og enhed.

Slet iCloud-konto på iPhone

1. Sådan slettes iCloud-konto på iPhone

Sletning af en iCloud-konto er vigtig for en iPhone-bruger, før du overfører enheden til andre for at forhindre dataudbredelsen. Det er uundværligt at rydde iPhone iCloud-kontoen og andre personlige oplysninger for at beskytte dit privatliv.

Lås din iPhone op og gå til Indstillinger.

Tryk på dit enhedsnavn øverst.

Rul ned for at finde Log ud og tryk på den.

Tryk Log ud to gange mere for at bekræfte.

Ryd iPhone Safari

Tryk iCloud på den Apple-id interface.

Rul ned for at gå til Find min iPhone.

Sluk for Find min iPhone.

Ovenfor vil du slette iCloud-kontoen fra iPhone, hvis du vil rense andre iPhone-data, f.eks. Cacherdata, dokumenter, indstillinger, kan du vælge en iPhone-data-viskelæder til at hjælpe dig. FoneEraser til iOS anbefales stærkt til dig her. Det er et kraftfuldt program, der sikrer, at dine slettede data ikke kan genoprettes. Du behøver ikke at bekymre dig om at lække privatlivets oplysninger, fotos og mere på iPhone. Der er tre niveauer, herunder højt niveau, mellemniveau og lavt niveau. Hvert niveau opfylder sikkerhedsstandarden. Og det gør det muligt at rydde data på iPhone, iPad og iPod touch. Før du sletter data på iPhone, bedes du venligst sikkerhedskopiere dine vigtige data på computeren.

Download softwaren og installer den derefter på computeren.

Tilslut iOS-enheden

Det vil normalt blive lanceret automatisk, hvis ikke, skal du dobbeltklikke for at køre den.

Stol på din computer

Tilslut din iPhone eller iPad til computer med USB-kabel og vent til tilslutningen er korrekt.

Registrere enhed

Vælg det rigtige sletningsniveau fra de tre niveauer. Det Højt niveau anbefales her, hvis du har sikkerhedskopieret alle dine vigtige data på computeren før.

Vælg sletningstilstand

Klik starten knappen til højre og klik Ja at bekræfte igen.

Klik på Start Start sletning

Ovennævnte måde med FoneEraser til iOS rydde mediefiler, junkfiler, personlige oplysninger og mere fra din iPhone eller iPad til frigør dit lagerplads og forhindre datalækage. Det er et godt valg for dig at Ryd alt indhold på iPhone som herunder din iCloud-konto.

2. Sådan fjerner du iCloud-konto på computeren

Du har måske forsøgt at logge ind på din iCloud-konto på computeren for at gemme fotos, downloade film og meget mere. Du bør altid beskytte dine personlige oplysninger ved at slette konto på den offentlige computer. Lad os tale om, hvordan du rengør iCloud-konto på computeren.

Åbn iCloud-software på din computer.

Klik på Log ud knappen i nederste venstre hjørne.

Hvis du bruger iCloud til, hvor andre kan nå let, skal du være opmærksom på, at du skal slette iCloud-kontoen og andre oplysninger for at beskytte dine personlige oplysninger. Hvis du vil donere eller genbruge din iPhone eller iPad, skal du slet alle data grundigt. Hent FoneEraser til iOS og prøv nu!

FoneLab > Resource > Sådan slettes iCloud-konto på iPhone

Copyright © 2020 FoneLab Studio. Alle rettigheder forbeholdes.