Sådan slettes iPhone People Album i Photos - 4 Easy Ways

Lisa

Juli 27, 2017 09: 00 / Indsendt af Lisa Ou

"Jeg har mange mennesker i albumet People på min iPhone Photos app. Men jeg kan ikke lide en af ​​dem og vil fjerne album fra min iPhone. Hvordan kan jeg gøre det?"

Apple tilføjede Mennesker album til pics app på iPhone for at finde billeder af en bestemt person. Det hjælper dig med at finde denne person fra mængden af ​​gruppebilleder nemt og hurtigt. Så Sådan slettes billeder på iPhone af hvem du ikke vil se mere?

Slet iPhone People Album i Billeder

1. Slet fotos i People Album

Faktisk kan du ikke slette folks mappe, hvis du ikke fjerner alle fotos af personen. Du kan kun slette fotos i mappen. Så hvordan man sletter folk fotos fra albummet.

Åbne pics app på din iPhone.

Gå til Mennesker album, find derefter folksalbumet for hvem du vil slette og tryk på det.

Tryk på ikonet Type i øverste højre hjørne.

Vælg de fotos, du vil fjerne.

Tryk på Slette ikon nederst til højre.

Tryk på Slet foto at bekræfte igen.

Slet iPhone People Album i Billeder

Hvis du sletter dine venner foto ved et uheld, kan du bruge FoneLab iPhone Data Recovery til Gendan iPhone-fotos let og selektivt.

2. Slet fotoalbum på iPhone

Denne metode er også egnet til andre albums. Så du kan slette andre billeder i kamerarulle, favoritter, panoramaer osv. Og i nogle album kan du slette alle billeder ved at trykke på Marker alt knappen for at tørre alle genstande.

Og der er en simpel måde, som er med FoneEraser til iOS for at rydde alle billeder på din iPhone og Rens andre forskellige data fra iPhone grundigt. Det er en kraftfuld og professionel måde at fjerne tekstindhold, mediefiler, dokumenter, apps og indstillinger fra din iPhone, iPad eller iPod touch.

Det havde tre slette niveauer, du kan vælge imellem, højt niveau, mellemniveau og lavt niveau. Hvert niveau sikrer, at dine data ikke kan genoprettes, og du behøver ikke at bekymre dig om, at private oplysninger er lækket ud.

Vær opmærksom på at alle dine data vil blive fjernet, og sikkerhedskopiere iPhone data på computeren, før du gør det. Lad os gå videre til de detaljerede trin.

Download softwaren på din computer, og slut derefter installationen.

Tilslut iOS-enheden

Start den på computeren, og sæt din iPhone til den. Tap Stol på din iPhone skærm.

Stol på din computer

Efter tilslutning kan du vælge sletningsniveauet fra de tre indstillinger.

Vælg sletningstilstand

Klik på starten og bekræft igen ved at klikke Ja.

Klik på Start Start sletning

Hele proceduren vil blive afsluttet i minutter og rense alt indhold, apps, dokumenter og indstillinger på din iPhone, og alle er uoprettelige.

3. Skjul People-album på iPhone

I nogle tilfælde ønsker nogle af brugerne ikke at slette disse billeder, du kan vælge at skjule dem ved at følge nedenstående trin.

Kør pics app på din iPhone.

Gå til Mennesker fra Album se, og find derefter folket albumet af, hvem du vil slette.

Tryk på albummet indtil Skjule kommer til syne.

Tryk på Skjule.

Slet iPhone People Album i Billeder

Mappen flyttes til skjult sektion ved at gøre dette. Du kan trykke på Vis mindre at skjule dem eller trykke på Vis skjulte personer at se dem.

Slet iPhone People Album i Billeder

4. Flet duplikater i People-albummet

Hvis du ikke vil slette eller skjule data på din iPhone til frigør din iPhone lagerplads, kan du fusionere dubletter i folketalbummet for at spare plads.

Start pics app, vælg Albums.

Gå til Mennesker album og tryk på Type i øverste højre hjørne.

Vælg de folkealbum, du vil flette.

Tryk på Flet i nederste højre hjørne.

Bekræfte Flet.

Clear Facebook Cache

Du kan slette eller skjule dine billeder på ovennævnte måde efter dine behov og FoneEraser til iOS sikrer, at dine data ikke kan genvindes, og du behøver ikke bekymre dig om dataudgivelse længere.

FoneLab > Resource > Sådan slettes iPhone People Album i Photos - 4 Easy Ways

Copyright © 2020 FoneLab Studio. Alle rettigheder forbeholdes.