Sådan slettes en Gmail-konto eller en Google-konto

Lisa

August 11, 2017 09: 00 / Indsendt af Lisa Ou

Google er en nyttig konto, som du kan bruge til at logge ind i forskellige relaterede applikationer, som giver dig mulighed for at logge ind med dine Google-konti, såsom YouTube, Gmail og Google Drev og meget mere. Det dominerer alle større områder af internettet, de fleste af google-brugerne kan have mere end en konto. Derfor kan du overveje at slette et af dine google-konti.

Uanset om du vil fjerne Google-konto eller andre Google-servicekonti som Gmail, kan du nemt gøre det lige fra din konto.

Slet Facebook-meddelelser på Messenger

1. Sikkerhedskopier alle dine Google-kontooplysninger

Bemærk venligst, at din konto og kontooplysninger ikke kan genoprettes efter proceduren, der begynder. Du ved aldrig, hvornår du måske har brug for disse data, og du må ikke fortryde dem, så du skal muligvis lære at tilbage dataene op på din computer.

Log ind på den Google-konto, du vil slette.

Klik på profilfotoet på din konto i øverste højre hjørne, derefter vises det lille vindue med kontooplysninger, klik Min Profil.

log ind på din Google-konto

find Styr dit indhold under Personlig information og privatlivets fred boks og klik på den.

Så kan du se Download eller overfør dit indhold, og klik derefter på CREATE ARCHIVE.

En liste over alle dine google-produkter vises, vælg de emner, der skal inkluderes i dit arkiv, og konfigurer indstillingerne for hvert produkt.

Slet Facebook-meddelelser på Messenger

Klik Næste.

Vælg dit arkivs filtype, størrelse og leveringsmetode i rullemenuen.
Trin 8. Klik Opret arkiv og vent på det.

Det tager en time op til dage at afslutte afhængigt af, hvor meget data du har, og så vil data blive sendt til dig, og du kan gemme dem til din pc eller drev.

2. Slet din Gmail-konto

Hvis du har flere Gmail-konti og ønsker at fjerne en permanent, kan du ikke blot slette den fra din telefon. Når du har sikkerhedskopieret dine data, kan du følge nedenstående trin for nemt at slette din Gmail-konto.

Log ind på din Google-konto, som du vil slette en konto i browseren.

Klik på kontoikonet i øverste højre hjørne, og klik derefter på Min Profil når det lille vindue med kontooplysninger vises.

Forud til Konto præferencer og klik på Slet din konto eller tjenester.

Slet Facebook-meddelelser på Messenger

Så kan du se to muligheder, vælg Slet produkter her.

Find det produkt, du vil slette, og klik på papirkurvikonet ved siden af.

Der vil være et felt som nedenfor, du skal indtaste en ny e-mail-adresse for at bekræfte, at du vil fjerne denne konto og få adgang til dine andre Google-tjenester. Bemærk, at du ikke kan bruge en Gmail her.

Slet Facebook-meddelelser på Messenger

Åbn den eksterne e-mail-adresse, og klik på e-mailen fra Google i din indbakke. Klik på linket inde for at slette din Gmail-konto permanent. Din konto fjernes ikke med det samme, det tager nogle dage at gennemføre.

3. Fjern din Google-konto

Hvis du tidligere har en Google-konto, men glemmer de detaljerede oplysninger, kan du slette din Google-konto. Nedenfor er en demonstration af, hvordan du sletter Google-konto på bowser.

Log ind på din Google-konto, som du vil slette i browseren.

Klik på dit profilbillede, og klik derefter på Min Profil i det viste vindue.

Gå til Kontoindstillinger, og find Slette din konto eller tjenester, så kan du se Slet Google-konto og data, klik på den.

Det vil bede dig om at indtaste din adgangskode og derefter klikke på Log ind efter du har indtastet adgangskoden.

Læs indholdet på siden omhyggeligt, marker derefter afkrydsningsfelterne ud for de to indstillinger i bunden, og klik på DELETE ACCOUNT.

Slet Facebook-meddelelser på Messenger

Du har stadig lidt tid til at forsøge at gendanne din konto, hvis du har skiftet mening og ikke vil slette din Google-konto. Det giver dig mulighed for at klikke på linket på den næste side og følge vejledningen for at gendanne din konto.

4. Tør dine iPhone-data med FoneEraser til iOS

Hvis du vil genbruge eller donere din iPhone eller iPad til andre mennesker, skal du muligvis slet alle dine data på din enhed med iPhone data viskelæder snarere end blot at slette dem. Nogle slettede usynlige data gemmes stadig på din iPhone eller iPad og kan hentes af professionelle iPhone data opsving værktøj. Så du skal bruge FoneEraser til iOS til Slet alle dine data på iPhone eller iPad, og det garanterer, at du slettede data er uoprettelige. Du kan lære de detaljerede trin nedenfor.

Download og installer softwaren på din computer, så startes den automatisk.

Tilslut iOS-enheden

Tilslut din iPhone eller iPad til computeren med USB-kabel, derefter dukker en alarm op på enhedens skærm, tryk på Stol på det.

Stol på din computer Registrere enhed

Det giver dig mulighed for at vælge sletningsniveauet på dette trin. Der er Højt niveau, Mellemniveau og Lavt niveau for muligheder. Det Højt niveau anbefales til dig.

Vælg sletningstilstand

Klik på starten knappen til højre, og klik derefter på Ja i pop op-vinduet for at bekræfte igen.

Klik på Start Start sletning

Du kan også læse hvordan man sletter en tweet på iPhone.

Som du ser, er der forskellige muligheder for at slette Google-konto, Gmail eller Gmail-data på iPhone, du kan vælge den rigtige efter din omstændighed. FoneEraser til iOS gør det muligt at Tør iPhone-fotos or rydde uønskede filer grundigt nemt og sikkert.

FoneLab > Resource > Sådan slettes en Gmail-konto eller en Google-konto

Copyright © 2020 FoneLab Studio. Alle rettigheder forbeholdes.